Login:

Hasło:

Ostatnio dodane

2019.02.20
Branding w praktyce. Jak sprawić, by marki stały się bardziej ludzkie?
wykład gościnnywtorek | 26-02-2019 | godz. 13:15 | sala 108Zapraszamy na ...

|czytaj|

2019.02.19
Odwołane zajęcia z p. mgr M. Suchowiakiem 19.02.2019 r.
W dniu 19 lutego 2019 r. zajęcia z panem mgr Markiem Suchowiakiem zos ...

|czytaj|

2019.02.18
Harmonogram obron licencjackich - 25 i 27 lutego 2019 r.
...

|czytaj|

2017.01.13
Colour Culture Science - księga abstraktów
Książka abstraktów wystąpień uczestników Międzynarodowej ...

|czytaj|

Polecane linki

|Więcej|

Adrianna Pusz
studia stacjonarne 1 st., rok II, rok akademicki 2014/2015
Niewielki obiekt z drewna z funkcją przechowywania – chlebak
prowadzący: Stanisław Półtorak, Piotr Hojda
 
Pracownia Projektowania Struktur Użytkowych
Katedra Metodyki Projektowania
 
Obiekt z funkcją przechowywania pieczywa, noża oraz wbudowaną deską do krojenia. Celem projektu było stworzenie stanowiska do przygotowania posiłku. zajmującego jak najmniejszą przestrzeń. Pozostałe założenia to szybkie i łatwe czyszczenie, bezproblemowy dostęp do narzędzi i zawartości oraz szybkie otwieranie. Materiał dostosowany do charakteru przechowywanych obiektów. Drewno odprowadza wilgoć z pojemnika i nie wpuszcza jej z zewnątrz, nie przepuszcza promieni światła oraz ma właściwości antybakteryjne – warunki spowalniające czerstwienie oraz psucie się pieczywa.
 
Nagroda w wewnętrznym konkursie KMP Wiklina/Drewno/Szkło.
Zobacz też: wyniki konkursu